Wat is yoga voor kinderen?

 

Met een kinderyogaoefening leren kinderen op een speelse en dynamische manier om te gaan met yoga. De kinderyogaoefeningen worden ondersteund door muziek of materiaal en staan vaak in het teken van een thema. Het kind leert zich tijdens een yoga oefening bewust te worden van zichzelf. Wat is mijn kracht, wat vind ik fijn en wat niet, hoe respecteer ik mijzelf en de ander, waar liggen mijn grenzen en wat kan ik allemaal met mijn lichaam, wat wil ik?


 hondepootjes.jpghondepootjes.jpg                                     hondepootjes.jpghondepootjes.jpg

 

Waarom Mindfulness & Yoga met kinderen?

 

Mindfulness met kinderen voldoet aan de grote behoefte van kinderen en ouders om ontspanning te vinden in deze drukke tijden. Er zal veel aandacht zijn voor ademhalingsoefeningen. Het effect is meer rust, betere concentratie en je gewoon beter voelen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link naar facebook pagina