Voor wie is Kinder Yoga nu bedoeld?


 

De lessen zijn bedoeld voor alle kinderen. Het is een vorm van aandacht bedoeld om wat rust te creëren. Het is geen behandeling of therapie. Het is een extra aanvulling in het dagelijks bestaan van kinderen.

 


Op de site zie je BOB. BOB staat voor Balans, Ontspanning en Bewustwording. De Balans hoop ik te bereiken door ze met verschillende oefeningen spelenderwijs wat meer in Balans te laten komen, hoewel dit voor elk kind verschillend kan zijn. De Ontspanning geef ik mee in de vorm van massages (aanrakingen), en korte verhaaltjes tijdens korte meditaties (vaak met muziek), de Bewustwording hoop ik over te brengen door herhaling en mee te geven dat ze dit thuis en op school ook kunnen gebruiken. Ademhalingsoefeningen zijn de basis voor alle elementen.


Voor elke groep start ik met 8 tot 10 lessen, 1 les per week. Het is aan te bevelen dit aaneengesloten te volgen. De lessen zullen op verschillende dagen en tijdstippen plaatsvinden. Makkelijke, niet knellende kleding is wenselijk. Mocht uw kind extra aandacht of zorg nodig hebben dan zou ik dit graag voor aanvang van de lessen van u horen.

 

* U kunt uw kind opgeven door te mailen. info@yoga-4-kids.nl of door onderstaand aanmeldingsformulier te mailen of te sturen. ik zal dan z.s.m. contact met u zoeken.

aanmeldingsformulier_Eenrum.pdf


prijslijst_yogalessen_Eenrum.pdf

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link naar facebook pagina